16 Aralık 2009 Çarşamba

Bebek Odası





Bu hafta bebek odalarını ciddi olarak araştırıyorum.Eşimle bir kaç yere baktık bütün modeller birbirinin aynısı karar vermek çok zor.Aklımızdaki tek şey bembeyaz bir oda.Abartılı renkli helede illaki erkek bebek diye mavili oda yapmak istemiyoruz.Ben bembeyaz fakat aksesuarları ile mavilikleri olan sade bir oda istiyorum.Odaya duvar resimi yapacağım için artık oda işini halletmemiz gerekiyor.Zaten hangi mağazaya girsem ooo geç kalmışsınız 1 ay teslim 1 ayda mobilyaların evinize getirilip oda ortamında havalandırılması için süre veriyoruz dediler..Sanki bir sürü eksiğimiz var daha ve ben herşeyi bitirip artık rahat rahat beklemek istiyorum.. İnternette maalesef doğru düzgün beğendiğim bir model bulamadım.Yeni doğum yapmış bebek odası hazırlamış blog annelerinin odalarının resimlerini görmek istiyorum onlardan yardım bekliyorum...

Help me !!! :)

14 yorum:

Gizem. dedi ki...

oyy hepsi birbirinden güzel bunların...bembeyaz olsun ne de tatlı olur şimdi :))

ASLI dedi ki...

Ama karar vermek çok zor pammukçum mucukk:D

Unknown dedi ki...

ikea'da güzel beyaz bir bebek odası var oraya da bakmalısın bence. Benim çoğu tanıdığım bebek odalarını bebek doğduktan sonra tamamladılar, o yüzden panik yapmana hiiiiç gerek yok.

Adsız dedi ki...

aslıcım ben de aynı telaşelerdeyim şu ara...sana nacizane bişey tavsiye etmek istiyorum...biraz araştırdım renk konusunu mobilya modelinden çnce bir çocuk gelişim uzmanı diyor ki; çocuğun ilk 1 yılı çok önemli odasında mutlaka çok renk kullanılmalı...algılarının en açık olduğu dönem olduğu için algılarının devamlı uyarılması gerekiyormuş...sonrası için iyi bir zemin olacakmış bu durum... birde ilk 6 ay kesinlikle dönence kullanılmamalıymış yatağında...göz kulak beyin koordinasyonunu oluşum evresindeyken olumsuz etkiliyormuş... ben de resim yapmak istiyorum ama bakalım ne çıkacak daha karar veremedim bir de bu ara tüm enerjimi sömürüyor küçümen çok kısa sürede yoruluyorum ve nefes nefese kalıyorum...başlarsam yarım kalır mı diye düşünmüyor değilim...bişey de kalmadı zaman olarak Allah yardımcımız olsun hazırlıklarda :)) banu/eskişehir

Fulyanna dedi ki...

Çok yakın bir arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı.Bebek odası yapmadılar henüz kirada oldukları için ve bebek biraz büyüsün genç odası yapmayı düşünüyorlar.Şu an tüllü süslü bir beşik aldılar.Odaya bir kaç aksesuar koydular filan.O konuda yardımcı olamayacağım ama odanın kapısına asılan kapı süsü,hastanede dağıtılan bebek şekeri mevlüt şekerleri filan çok güzeldi.Bloğuma eklemiştim hatta.Bir de mevlütte misafirlere tutulan kolonya şişeleri bile tüllü süslü filan oluyor eminim araştırmışsınızdır ama benden yine de bir fikir olsun dedim :)

Haydins dedi ki...

Kolay gelsiin..

esr@ dedi ki...

aslıcım bizde aldık ama daha eve getirmedik. Evet düz beyazda çok hoş. Bende en alttaki modelin lila rengini aldım. Beşiğin yanında komidini var ileride çıkıyor büyüyen bir karyola oluyor bana daha kullanışlı geldi.

ŞIKELLA dedi ki...

bebek odalarına ben mavi ve yeşili
fuşya ile maviyi çok yakıştırıyorum

Naz dedi ki...

bence mobilya kesinlikle bembeyaz olmalı en güzeli en kullanışlısı,saflığın temizliğin simgesi bembeyaz.rengarenk aksesuarlarlada tamamlayabilirsin.

ASLI dedi ki...

yorumlarınıza teşekkürler arkadaşlar bebek odamızı aldık beyazda kararlıydım ve beyaz oldu.Aksesuarlar ile renklendirdim aşağı yukarı eksik bişeyi kalmadı bebikin öperim hepinizii

Stil Direktoru dedi ki...

Netden bulursam atarım sana aşkım eminim süper olacak ay ne sevinçlisindir sen maşallah

elfeyp dedi ki...

Çoktandır uğramıyordum, nasıl geçmiş zaman?! 30 haftayı bitirmişsin.. Öptük seni :)

Ceyda Türkgeldi dedi ki...

Aslıcım çok güzel odalar gerçekten.
Sağlıkla hayırlısı ile gelsin mis kokulu.Bukadar aralar verme ama merak ettirme özletme kendini

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Merhaba Aslı,uzun zaman oldu karşılaşmayalı.Görüyorum ki doğuma az kalmış.Sana öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum.Bebek odası konusunda bende bayağa düşünmüştüm.Diğer bloğumda müsait olur bakmak istersen adresi ekliyorum.
Mutlu yıllar...

http://annecikk.blogspot.com/search/label/Bebek%20Odas%C4%B1