6 Ocak 2008 Pazar

ASLI'NIN GÜNLÜĞÜ ÇOK YANLIZ KALDI...

Aslı günlüğünü çok yanlız bıraktı öyle değil mi ? Uzun süredir bloğumla ilgilenemiyorum.Hoş ya kimse de benim bloğumla ilgilenmiyor zaten:D Ama ne olursa olsun ben bloğumla konuşmak onunla ilgilenmek zorundayım..Uzun süredir içimden birşey yapmak gelmiyor.
Sabahları programsızca uyanıyorum.Tek programlı olduğum zamanlar okul günleri.Zaten bu aralar oldukça yoğunuz okulda.O çocuk varya hani,,içimdeki yaramaz şey hala bakmadı gözlerimden.Ama heykelimi bitirmek üzereyim çok şükür.Sonra burda sizlerle paylaşacağım onu.Ne de olsa içimdeki çocuğu insanlarla tanıştırmaktı heykelimin amacı..






Şimdi yeni bir resime başladım bende hatta bitirdim bile.Sevgili kuzenimin evine yaptığım bu eserin başlangıç ve bitiş halini paylaşıyorum sizlerle..(oradamısınız? :D )







Bu akşam yeni bir resme daha başlayacağım.Bakalım içimdeki ses bana ne yön verecek..Sanırım yine sevgilimin yokluğundan çıkacağım yola..Şu aralar içimdeki en büyük yara...

Son olarak bir Ahmet Hamdi Tanpınar şiiriyle veda ediyorum yazıma..

Kime dokunsam sensin,

Kimi çağırsa dudaklarım.

Başımın tacı canım efendim,

Görünmez çığlıklarımı gören,

Eğilmez başımı öpensin.

Sen bir deniz derinliğisin.

Uslanmak bilmez kederler ülkesi.

Coşup yağan fırtına sessizliğim.

Kül kedisi yorgunluğunda kalbim,

Masalcı dedesini arıyor....





2 yorum:

Adsız dedi ki...

Aslıcım birtanem sıcacık yorumların için çok teşekkür ederim.Sanata düşkünlüğün ve geleceğin sanatçılarından olman beni çok mutlu etti. Hele ki Seramik hocası olan babam ve heykel çalışmaları olan annem için senin bu yazını okumak beni san daha da yakın hissettirdi. Bol vakitli düzenli güzel günler ve başarılar dilerim birtanem.

ASLI dedi ki...

Yazıma yorum yapmana o kadar sevindim ki edi..Gerçekten çok mutlu ettin beni..Sitenede yazmıştım söylediğim gibi Fehmi hocanın öğrencisydim malesef şimdi okulumuzdan ayrıldı ama birlikte geçirdiğimiz dersler çok keyifliydi.annenizlede Mustafa sayesinde tanışmıştık,fakat çok kısa ayak üstü bir tanışma olmuştu(Fehmi hocamızın okuldaki odasını boşalttığı gün.)Size sitedeki herkes gibi bende edi demek istiyorum çünkü gerçekten farklı bir yakınlık hissettim.Dediğim gibi edasuner.com a ilk rastladığım gün direk mustafaya koşmuştum 'ablan harika ablan harika '' diye :D seni sevgiyle kucalklıyorum edicim.tekrar teşekkür ederim..