4 Mayıs 2010 Salı

Evimizdeki Rüzgar :D


Herkese merhaba zamansızlıktan zaman yaratıp yazmaya fırsatım olmuyor inanın.Bilgisayarı açıp şöyle bir bakıp kaçıyorum çoğu zaman.Sizleride ziyarete gelemez oldum.Çünkü bizim yaramaz bir bebişimiz var artık:D Rüzgar tam 2 buçuk aylık oldu 18 Mayıs'ta 3.ayımızı dolduruyoruz.Zaman öyle hızlı geçiyor ki anlam veremiyorum.Her geçen gün onun biraz daha büyüdüğünü görmek gülücüklerine tanık olmak harika.Her sabah uyandığımda yorgunluktan bitkin düşen bedenimle yorgun yorgun bebişime bakarken bana gülücükler atmasıyla tüm yorgunluğum gidiyor.Karşılıklı agulaşıyoruz resmen bana cevap veriyor.İnanılmaz bir duygu bu.Keşke daha önce olsaymışsın bebeğim..

Bu zaman çerçevesinde mevlütümüzüde okuttuk.Büyüdük:D Artık ben susuyorum resimler konuşsun bakalım:D

Bunlarda şeker hamurundan arkadaşımla yaptığımız kurabiyeler :D Bunları yaptığımız gece doğuma gitmiştim :D Mevlütümüzde misafirlerimize dağıttık.Bu işi profesyonel olarak yapmaya karar verdik..Yaptırmak isteyenler olursa benimle irtibata geçebilirler en kısa zamanda sitemizi oluşturacağız.. Haydin hayırlısı:D

Bu resimde ilk iş günümden

yani işe de başladım bu ay ,, Rüzgarı bırakırken çok zorlanıyorum ve onu çok özlüyorum.Bu gün işten geldiğimde nasıl kokladım sardım onu süt pompaları biberonlar ellerimde ona süt sağıyorum yokluğumda içsin diye,,, bu gün geldiğimde beni biberonla aldatıyorsun ha diye sevdim onu hep ..çok tatlı maaşallah yada kuzguna yavrusu meselesi şuan yaşadığım heheh :D Herkesi öpüyorum sarıyorum yakında yine yazmak üzere kaçıyorummm..

16 yorum:

çokoprenses dedi ki...

maşallah ne kadar büyümüş rüzgar.kurabiyeler ise şahane!ellerinize sağlık.

ASLI dedi ki...

Teşekkür ederim çokoprens:D Cerende çok tatlı yaa maaşallh ona teşekkür ederiz yorumun için canm bnm

Selvi dedi ki...

çoook tatlısınız her ikinizde.

Mavi Bahçe dedi ki...

41 kere maşallah aslıcım kocaman olmuş ya.Allah hayırlı uzun ömürler versin sevdikleriyle beraber.
zkurabiyelere gelince bayıldım çok güzel olmuşlar.
öptüm kaçtım canım

CeRoXiMo dedi ki...

41kere maşallah, bebişin çok güzel. Kurabiyelere de bayıldım, özellikle yüzüstu yatan ve popşi yarım açıklara:) Biranönce yapmaya başlayın bu işi çünkü kesinlikle istiyorum o kurabiyelerden kızımın partisine, çok yere baktım ama şimdiye kadar gördüklerimin en güzeli bunlar olmuş.
Yaptığın bebek odası duvar resmini de , boyadığın hamile t-shirtüne de bayılmıştım:)(ki modeli çalabilirim her an izin verirsen tabi) Tebrikler hepsi için.
Sevgiler Ceren.

ASLI dedi ki...

selvi,
teşekkürler selvicim:D

Mavi Bahçe,
Ya hiç farketmeden büyüyüveriyorlar canım benm teşekkür ederiz bnde çok öptüm canm:)

Ceroximo,
Cerenciğim mesajın çok sevindim internet sitemizi şuan kuramadık ama sipariş alıyoruz eğer sipariş vermek istersen aynı popişli bebeklerin kız versiyonunu yaparız senin için..Tabiki hamile tişörtümün modelini alabilirsin örnek olması adına paylaşmıştım ben:) Çok çok sevgiler

.ankara düşleri. dedi ki...

kocaman bir maşallah... :))
Allah nazarlardan saklasın.

pınar dedi ki...

ayyy yerim ben bunu annesi yaa...çok tatlı maşallah..şu sıralar hadi sende yap diyen arkadaşlarımdan biri sürekli bak iki sene sonra herseye rağmen keşke daha erken yapsaymışım diceksin diyordu demek ki doğruymuş her anne mi böyle düşünür bilmiyorum ama yazın içimi okşadı :)..Allah sizi ve tüm anne çocukları ayırmasın işalla..
öpücükler oğluşumuza :)

Burcu Çalışkan dedi ki...

kocaman olmuş walla maşallah ona :)) kurabiyelerde harika gerçekten

L@L dedi ki...

Canım çok tatlı olmuş Rüzgar :) kurabiyelerinede bayıldım. Öpüyorum çok!

capankizimutfakta dedi ki...

41 bin kere masallah aslicigim. ruzgar bebek cok tatli. allah onu size bagislasin. onlarla zamanin nasil gectigi belirsiz vallaha. benimki 2 ay sonra 4 yasina girecek. ana okuluna baslicak. rabbim acilarini gostermesin insallah. ikinizide optum cok cok...

Sümeyye dedi ki...

maşallah çok tatlı :) Allah nazarlardan saklasın

Gizem. dedi ki...

Nerelerdesin??Rüzgar nasıl?Özledik!

Naz dedi ki...

neden yazmıyorsun artık:((

Miss Sensible dedi ki...

Aslıcım nerelerdesin?? Yeni yazılarını ve Rüzgar'ın yeni fotoğraflarını bekliyoruz haberin olsun :)

zeys dedi ki...

Ay masallah dunya tatlisi rssmennnn allah bagislasinnn..yeni kesferrim blogunu beklerim benimkine de :)

http://zeysfashionroom.blogspot.com/