13 Ekim 2009 Salı

MUTSUZUM


Birkaç gündür yaptığım hiçbirşey tat vermiyor..Çok acı bir haberle sarsıldım..Şok oldum.Sınıf arkadaşım sevgili Hande Çakır'ın vefatı beni derinden etkiledi.Gazetelerde okuyanınız habelerde görenleriniz olmuştur.Balayında kaza haberleri ile.Hande 3 Ekim Cumartesi melekler kadar güzel olmuş ve evliliğe adım atmıştı..Balayı için gittiği Bodrum'da eşiyle bulundukları arabada trafik kazası geçirerek evliliğinin 6.gününde hayatını kaybetti. Hayat nasıl birşey anlayamıyorum hepimiz yepyeni mezunlar olarak başladık hayata üniversitemizi bitirdik daha kaç ay önce..Geleceği parlak pırıl pırıl bir seramik sanatçısı evlilik yoluna attığı adımla hayata merhaba derken bir anda yok oluveriyor.Ve benim aklım bunu almıyor... Çok fazla etkilendim ona ölümü asla yakıştıramadım..İlk öğrendiğim gün hamileliğimle ilgili rahatsızlandım..Yeme dahi yiyemiyorum.Doktorum hormonların ve hamileliğin etkisiyle çok etkilendiğimi söyledi .Cenazeyede bu sebeple katılamadım aklım hep son yolculuğunda orda olmaktaydı.Fakat eşimdende gereken izin çıkmadı ortamın beni kötü etkileyeceğini biliyordum gidemedim gelemedim Hande..ama Aklımdan gözümden zihnimden çıkaramıyorum sesini..Geçen hafta telefonda konuşmuştuk..Allah annesine babasına sabırlar versin..Çok acı..Evini çeyizini yaşayamadan ardında kırık kalpli bir eş bırakarak gitti aramızdan.. Kazayla ilgili video burada ,,internette çıkan haberlerden biride burada...


Buda mutlu mezuniyet gecemizden kalan Handemizin gülen yüzü..(Solda Siyah elbiseli)




Ailesini organlarını bağışladığı için kutluyorum,ve yüce Allah'tan sabır diliyorum..


SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ HANDE!..

16 yorum:

esr@ dedi ki...

aslıcım başın saolsun canım. Bebeğini düşün canım biliyorum zor ama kendini düşün. Nurlar içinde yatsın.

Rumeysa dedi ki...

Allah sevnlerine sabır versin.. Siz de yıpratmamaya çalışın kendinizi, bebişinizi..

nazo dedi ki...

Aslıcım demek arkadaşındı :(
Ben de gazeteden okudum ve çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun, ne diyebiliriz ki.. Allah geride bıraktıklarına sabır versin..
Sen de kendine ve bebeğine dikkat et canım..

ozerella dedi ki...

Başın sağolsun canım,az önce Edada okudum çok üzüldüm...

Ceyda Türkgeldi dedi ki...

Allah rahmet eylesin.ailesine sabırlar versin çok zor.
Allah sıralı ölüm versin inşallah.çok üzüldüm canım.kendine dikkat et.

Stil Direktoru dedi ki...

Aslı'cım Mustafa'nın en yakın arkadaşlarından biriydi bende tanırdım hatta bende yazdım ve çok ama çok üzgünüm Hande'mizin ışığı daim mekanı cennet olsun :(

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Aslııı,
dün radyoda duyduk ilk şok oldum.Gün boyunca aklımdan çıkmadı.Şimdi senin sınıf arkadaşın olduğunu okuyunca boğazım yine düğümlendi.Her ölüm erken ölümdür.Ama bu çok erken olmuş.Yolu ışık olsun....

BONBON-BUTIK dedi ki...

diyecek birşey bulamıyorum...kendi canını da düşünmelisin sen ama :( Çok fazla üzülmek senin sağlığınla beslenen bir can için hiç iyi değil :( Ama imkansız biliyorum..
Allahtan rahmet, geride kalanlara özellikle eşine sabırlar diliyorum.kadere bak sen yaa :(
off..neyse...sözün bittiği yer ...

allah geride kalanlara sağlık versin.

Adsız dedi ki...

Hayatın kime ne getireceği belli olmuyor malesef.Çok üzücü,özellikle yakının olduğu için üzüntüm bin kat daha arttı.Ailesine ve eşine sabır diliyorum.

Haydins dedi ki...

Başın sağolsun Aslıcım..

Rakunt ideas dedi ki...

Aslı bende Edadan öğrendim.Seninde arkadaşınmış.Allah rahmet eylesin.Videoyu izlerken çok fena oldum.Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun.

~Bucu~ dedi ki...

Aslıcım başın sağolsun... Diyecek söz yok Allah sevenlerine sabır versin...

Sümbül Zerafeti dedi ki...

Başınız sağolsun canım, Allah sabırlar versin...

assortiek dedi ki...

başınızsagolsun tatlım

ASLI dedi ki...

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum.Hayat bizler için nereye kadar ise oraya kadar devam ediyor,edecek sizler sağolun sevgilerr..

Hayatın Ressamı dedi ki...

allahailesine sabır versin.bende ailenin organlarını bağışladığı için tebrik ediyorum.