11 Kasım 2008 Salı

Çanta söbesi :D

Yeni bir söbe daha ben en çok bu söbeyi sevdim ya:D Beni söbelediği için canım Nazocuğuma teşekkür ederim..
Boşalttık çantamızı bakalım yeler varrrr:D
Evet soldan başlarsak;
1)johonson baby kolanyam,2)arko böğürtlen kokulu mis el kremim,3)Avonun tek beğendiğim kokusu Far away parfümün deodorantı,4)Okumaya yeni başladığım Murathan Mungan'ın kitabı Kadından Kentler,5)Asla eksik etmediğim sakızım,6) Çocukken alerjilerim yüzünden yiyemediğim bonibonum hala alerjim olmasına rağmen yiyorum ohh:D,7)yeşil ıslak mendilim pembe kuru mendilim,8)Okuldaki dolaplarımın evin vss tüm anahtarlarım,9)Okulda çamurlu ellerimle dokunabileceğim için kullandığım aslında en sevmediğim cüzdanım,10) Yukarıda akbil doldurma fişim:D,11)kalemim,12)allık fırçam,2adet rujum,1adet lipglossum,maxfactör rimelim,max factor pudram,maxfactor allığım.Alix avien allığım,pembe lipstickim,13)hurma çekirdeğim rivayete göre hurma çekirdeği bereket getirirmiş o çantada para bitmezmiş;P ,14)dudak ve göz kalemim,15)Puantiyeli tacım,yeşil taşlı tokam,mandal tokalarım,lastiğim,en sevdiğim torunuma kadar bırakacağım dediğim tarak tokam,16) Seramik ilaç kutum fakat şuanda içinde hurma çekirdeği duruyor,17)Ve son olarak müzik dinlemek için cep telefonumun kulaklığı.... :D ayy yoruldummm :D üstelik en boş haline denk geldiniz benim çantam hep tıkış tıkış doludur ...Şimdi kimin çantasına bakalım kimin çantasına bakalımmm:D evet sıra sizde Craft woman ve çapankızı söbeeeeledim siziii:D Açın çantaları...

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Amanın kolun kopar valla ravo bulabiliyormusun aradığını güzelim :) Ya kayınvalidene de geçmiş olsun canım bu arada ben mim yazmıyorum ya kızmazsın değil mi :(

Haydins dedi ki...

Hurma cekirdegini ilk defa duydum ;)
Bir ara annnem bize vermisti birsey..Arkadasi 40 karinca yuvasindan toplamis bir posete koymus ..Cuzdanimda sakliyordum, hakikaten paralarim pek eksilmiyordu ama benim cimriligimde vardi o zamanlar biraz..Simdi mi az cimriyim ;)
Sevgiler canim..

a. gizem dedi ki...

hakkaten şeker eğlenceli bi sobe oldu

nergisce dedi ki...

ohhh ohh yok yok sende:) far away bende bayiliyorum misssss gibi:)

assortiek dedi ki...

seninki bendende dolu sankii,makyajj çantasını doldurmuşun balım içerii:)bide şeker,bonibon filan asla durmaz benm çantada çünkü hep yerim:)oyüzden en iyisi almamak:)

Adsız dedi ki...

Aslı içime dert oldu gücenmedin değil mi:(

Adsız dedi ki...

Aslı'cım yorumunu yeni okudum kolay gelsin sana canım. Doğum günü için de sağol birşey kaçırmadın zaten okumadın sanırım yazımı iyice.

Adsız dedi ki...

Şimdi geldi mim yorumun oh iyi bari ay ne bileyim canım yazmadım ya içime dert oldu işte. Koro ne alaka ben bilmiyorum ya.

Aylin Ünlü dedi ki...

Aslı benim çantamdan sonra,senin bir çarşı taşıdığını düşündüm gördüğümde:)Yine de aradığın şeyin yanında olduğunu bilmek rahatlatıcı olur herhalde diyorum.