20 Ekim 2008 Pazartesi

Tangocularımın aşk kokusu :D

Daha öncede bahsettiğim gibi hem evimizin salonunu büyütmek adına hemde benim çok arzu edişimle mutfağı salondan ayıran duvarı aradan kaldırmıştık.Amerikan mutfağımızı böylece oluşturmuştuk.(Burada evden ilk kareler yazımda biraz bahsetmiştim)Aradaki boşluğa tezgah düşünmüştüm iki tarafa sandalyeler vs.. Daha sonra cam bir masa şekli çizmiştim ve onu yaptırdık eşimle.Masanın iki tarafında şık bar taburelerimiz var ve masanın üstüne ışıkları vuran pırıltılı ışıklarımız.Cam masa bu resimdeki duvara monte edili.Bu duvara bir çok resim vs düşündüm ve en sonunda bar havasınıda vermek için saçma elma armut resimlerindense bu tangocular aklıma geldi.Sonra güzel figürler aradım,internette buldum,yağlı pastel ile tuvale çizdim ve astık şimdi bar köşemizde aşk kokusu var :D

4 yorum:

nazo dedi ki...

Böyle yetenekleri olanları çok kıskanıyorum Aslı biliyor musun? Hem yaratıcı ve özgün, hem de el emeği. Evini görebilmeyi isterdim ayrıntılı. Eminim her noktada farklı bir detay var. Güzel günlerde oturun, sevgiler..

nergisce dedi ki...

süper fikir :)ck güzel boyamissin, kesinlikle beceremem...

a. gizem dedi ki...

evet, özel ve değişik olmuş :)

ASLI dedi ki...

nazo,
Nazocum canım teşekkür ediyorum ben süs püs delisi bi kızım birde kendi yaptığım şeyler çok kıymetli geliyor..Sen yapamassan ben yaparım sana resimler :D Ayrıca evimizden bazı detayları paylaşacağım zamanla öpüyorum canım..

nergisce,
teşekkür ederim nergiscimm muck..

a.gizem,
teşekkür edrim gizemcim..