29 Ağustos 2008 Cuma

Kına Kuruyemişleri ve gözyaşı



Dün akşam kına gecem oldu (görüldğü üzere eller kınalı :P ) ama aynen bana söylendiği gibi çok çabuk olup bitti sanki:D Kına fotoğraflarımı en kısa sürede yayınlayacağım malesef fotoğraf makinasının kablosunu bulamıyorum resimleri bilgisayar ortamına aktaramadım:( Bir bulayım hemen sizlerle paylaşacağım.. Bu kuruyemişleride kendimiz paketledik ve misafirlerimize dağıttık herkes çok beğendi...Bir kına akşamıda geride kaldı.Ağlayan gelin oldum malesef ama çabuk toparladım sonra.Ağlamamk için içilecek bir ilaç yapılacak birşey yok mu arkadaşlar hiç ağlamak istemiyorum ama kuzenlerim anem babam onlar ağlayınca öyle üzülüyorumki tutamıyorum gözyaşlarımı..Nolur tavsiye verin arkadaşlar sevgiler...:D

10 yorum:

ELÇİN dedi ki...

canım benim hayırlı olsun :)

dün gece hep seni düşündüm nasıl geçiyor kına gecesi acaba diye :)

elbette kolay değil aileden ayrılıyorsun ama şükret ailen hayatta ve sağlıklı .ne zaman istersen gene göreceksin

ve yarın için dualarım seninle olacak
her anın zevkini çıkar .unutma yarın senin günün .hiç bir şeyin üzmesine izin verme...

ve anı defterini sakın unutma öldürürüm seni yoksa :)

seni kocaman öpüyorum her şey gönlünce olacak yarın ...

Adsız dedi ki...

Çerezler çok cici olmuş. Ağlamayan gelin olmaz. Düşünsene yıllardır yaşadığın yerden bir günde kopuyorsun. Bende çok ağlamıştım. İlk zamanlar annemlere her geldiğimde ağlıyordum. Şimdi gel görki nereye gidersem gidim evimde evim diye tutturuyorum. sadece ilk 1 ay zaman lazım. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Kına ve düğün fotograflarını bekliyorum..

ASLI dedi ki...

elçin,
Elçinim çok sağol ya az önce siteni dolaşıyordum sessiz kalma yine birşeyler yazmamşsın bak..Kına gecem çok güzel geçti bu arada:D birascık ağladım ama napıım işte sulugöz ben :D Duaların için teşekkür ediyorum anı defterine gelince eheheehe asla unutmam canım benim çok öpüyorum sevgiler:D

esra,
Esracım teşekkür ederim bakalım kolay atlatmak istiyorum ,,ağlamasam ne güzel olacak.Fotoğrafları kısa sürede paylaşacağım sevgiler.

Sinem dedi ki...

Aslı'cım hayırlı, uğurlu olsun canım.

Ben kınamda ağlamayı çok istemiştim. Arkadaşlarımın kınalarında hatta tanımadığım kişilerin kınalarında bile ağlamışımdır hep. Kınayı getir aney ve yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar türkülerini duyunca ağlamamak mümkün mü? Ama mümkünmüş. Ne yazık ki kendi kınamda bu türküler darbuka ve elektronik saz eşliğinde çalınınca anladım. Önce kınayı getir aneyi mahfettiler dedim kuzenime değiştirsinler bari ötekini çalsınlar. Değiştittirdi ama nafile. Zavallı ben. Hevesim kursağımda kaldı. İyi yapmışsın ağlamakla. Adet yerini bulmuş. :)

Sinem dedi ki...

:D Ayyy yarın senin günün ne güzel. Allah herşeyi gönlüne göre versin. Huzurunuz,mutluluğunuz,sevginiz ve saygınız daim olsun arkadaşım .Elleriniz hiiç ayrılmasın innnnnşallahhhhhhhh. Tavsiyelerimi unutma. Sen gül ve eğlen ki herkes eğlensin. Dikkat ettim düğün sönükse gelin ve damat somurttuğu ya da yerlerinden kalkmadığı için sönük geçiyor. Hep gül ve hiç oturmaaa. :) Fotoları bekliyorum en kısa zamanda.

nazo dedi ki...

Aslıı ağlamaaaa :)) Ben 27 günlük gelin olarak ailemden ne kadar uzaktayım baksana. Beni düşünsen yine ağlamazsın yani :)) Kınanın güzel geçmesine çok sevindim. Hadi bakalim darısı düğünün başına.
Hep mutlu olun canım..

assortiek dedi ki...

iiki öle bi ilaç yok,gelinler ağlar:)
hem ağlar hem giderr:)

capankizimutfakta dedi ki...

gelin dedigin aglar be canim... ben asil aglamayan geline sasar ve kizarim. ruhsuz derim ben oyle insanlara. agladigin iyi olmus, adet yerine gelmis :) biran once kina ve dugun resimlerini yayinla lutfeeeeeeeeeeeeeeeeeen....

nergisce dedi ki...

Gelin hanim:)kuruyemisler harika olmus cok iyi bi fikir,kutlarim:)
bugün kimbilir ne telas vardir sende:)gelin arabasi görüdm bugün sen geldin aklima " asli nabiyordur acaba" dedim. Aslicim sana ömür boyu mutluluklar diliyorum, hersey gönlünde olsun canim.öptüm seni sakin aglama makyajin akmasin:)

elfeyp dedi ki...

Merhaba Aslı,
Herkese nasip olmayan güzel heyecanlar yaşıyoruz ikimiz de.
İstediğiniz anda sizin de yuvanız 3 kişilik olsun.
Sevgiler...