18 Temmuz 2008 Cuma

Musluklardan renkler aksın :D


Bu ürünün içinde renk vermeye yarayan 4 adet LED lamba var.Soğuk su aktığında MAVİ renk veriyor ve suyun sıcaklığı 40 dereceye geldiğinde lambalar kendiliğinden KIRMIZI ışık vermeye başlıyor.Böylece suyumuz kırmızı akmaya başlıyor.Süper öyle değil mi? Ben evim için bunlardan sipariş vereceğim.



4 yorum:

Haydins dedi ki...

Bahsettigin bu sanirim..Evet karanlikta hos gorunuyor..Cocuklarin cok ilgisini ceker sanirim.Misafir gelen cocuklar banyonuza girdikten sonra cikmak istemeyecekler eminim ;)

capankizimutfakta dedi ki...

merhaba, ben bunlari daha oncede gormustum ve bayilmistim. gercekten cok sik degil mi ? sizde evleneceksiniz galiba, dugun ne zaman? sayfamda yaptigini o guzel yorumunuz icinde tesekkur ederim. sevgilerimle..

ASLI dedi ki...

Capan kızı;

Bende fuarda rastlamıştım bu ışıklara çok güzel ama hangi siteden sipariş etsem bilemiyorum.Çünkü internetten alışveriş yapmaya hep korkmuşumdur.
Ayrıca ,Dün gece geç saatlerde sayfandakileri görünce açlıktan daha çok bayıldım tekrar tekrar ellerine sağlık canım benim.Hatta şimdi yine ziyaretine geleceğim poğçacık tarifleri bakıcam ;D Düğünümüzde hayırlısıyla 30 Ağustos'ta.Sevgilerimle canım.

ASLI dedi ki...

haydins;

İşte bu ışıklardan bahsetmiştim haydinscim benim çok hoşuma gitmişti.
Çocuk kısmını hiç düşünmemştim çok haklısın çocuklar çıpır,çıpır sularla oynayack desene :D