23 Ocak 2008 Çarşamba

İŞTE GELDİİ:p

Merhabaa.. Bis geldikk.. :D

İşte İçimdeki ikinci ruh burada artık.Doğuşumla başlamıştı içimde..Duyduğum o güzel ses,içimde sımsıkı ona sarıldığım varlık..Hepimizin ruhu ayrı bedenlerde can bulurken o benim içimde yaşayan bir sesti..O sesi beni tanıyan herkes tanıyordu ama ne olduğunu bilmiyorlardı.Artık onu insanlarla tanıştırmak istiyorum.Ve içimdeki bu ikinci sesin,bir çocuk bedeninde hayat bulabileceğini hayal ediyorum.Aylardır çizimlerini yaptığım,içinde kaybolup anlamlandırmaya çalıştığım ve kendi derinime indiğimde ortaya çıkan tablom,,bebeğim benim..Şimdi,işlevini durmaksızın devam ettiren,gören bir gözden insanlarla tanışıyorsun.Benim gözümden..



Doğuşumla başladın ya içimde,

Çok seviyorum seni beee .....

Geldin dünyaya artık.., hadi yaşlan gözlerimde ...(heykelin arkasında gerçek elektirik kabloları bulunuyor.Bu kablolar nerden geldiği bilinmeyen bir gücü alıp göz yuvarlağının içine iletiyor ve buda görmemizi sağlıyor.İçindeki kırmızı ışıkta görme olayını destekliyor.Kablolardan gelen enerji sayesinde ışık yanıyor ve gören bir göz ortaya çıkıyor tabiki gören gözden de benim içimdeki yaratık.. :D )

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Ne yaratığı birtanem içindeki çocuk hapsedilmeyi sevmediğinden sanatçı olmuş işte! Süper bayıldım bu işine Musto'ya da göster ablan bu tarz şeyler yapsın diyor de ne o öyle yaratıklar falan yapıyor garip garip :)

ASLI dedi ki...

Teşekkür ederim Eda ablacım..Ben sanada yaparım :) Ama Mustafa'nın hakkını yememk lazım çok güzel yelkenlileri var.. öpüyorum :D