22 Ekim 2007 Pazartesi

SEVGİLİMİN HEDİYESİ



Uzun bir ara vermiştim yazdıklarıma.Bu aralar ödevlerle o kadar meşgulümki hiçbirşey ile ilgilenemedim.Bu fotoğraf dün saat 17:45 civarlarında Moda'da çekildi.Ve yine uzun bir aradan sonra sevgilimle başbaşa bir gün geçirdik.Tıpkı eskisi gibi.Güne biraz geç başlamıştık,küçücükte olsa küsmüştük birbirimize:)ama sevgilim sonra bana çok istediğim o kitabı aldı.Bir süre öne Canan Tan'ın ''PİRAYE''isimli kitabını okumuştum.



Ve diğer kitabı ''YÜREĞİM SENİ ÇOK SEVDİ''yi okumak istiyordum. (Kitabın kahramanlarının isimleri de sevgilim ve benim ismimle aynı olunca kitabın met edilmesinden çok bu merakımdan dolayı okumayı arzu ettim.) Kışın yavaştan yavaştan gelişi de bize ayrı bir hüzün veriyordu.Sıcacık bir sahlep söyledim kendime,tarçının kokusu bile yetiyordu üşümeye.. Sonra kitabın sayfalarını araladım.İlk önüme çıkan bir 'ÖLÇÜ' idi. Yani NAZIM HİKMET'İN dizeleri:


Sevebildiğin müddetçe


ve sevebildiğin kadar,


sevdiğine her şeyini verebildiğin müddetçe,


ve verebildiğin kadar gençsin.

Daha sonra sevgilim aldı kitabı elimden,şimdide son sayfasını aç bakalım dedi.Açtım son sayfasını kitabımın;küçük petitomdan bir not vardı:

Yüreğim seni çok sevdi,

ve ömrümün sonuna kadar da

sevmeye devam edecek!!!

Şimdi tüm ödevlerimi halledip bir solukta okuyacağım kitabıma başlamak için sabırsızlanıyorum.

Teşekkür ederim sevgilim,kırık kurşun kalemim,sebebim,seçimim,nefesim benim....

4 yorum:

Adsız dedi ki...

sevgili aslı hanım ;
blogunuzun sıkı bir takipçisi olarak yazılarınızı yorumsuz bırakmak istemedim.yazılarınız o kadar içten o kadar samimi ki sanki sizinle yıllardır tanışıyorum gibiyim.. umarım bir gün tanışma fırsatımız olur.. başarılar..

ASLI dedi ki...

Yorumunuz için teşekkür ederim.İçinizde bir kıpırtı yaratabildiysem ne mutlu bana.Tek istediğim insanlara sesimi duyurabilmek sanırım bu da yavaş yavaş olacak.Sevgiyle kalın.

fundiş dedi ki...

Canım kuzenim yüregindeki güzelligi sevgiyi, askı, samimiyeti yazılarına da yansıtmıssın.Bu kitabı daha okumadım ama hikaye sizin isimlerinizi tasıdıgı için daha bir keyifle okuyacagım...
Seni cok seviyorum aslıcım. Bu ilk yorum gerisi gelicek insallah :)

ASLI dedi ki...

Kuzen çok teşekkür ederim güzel yorumun için.Bende seni çok seviyorum..Kitaba ödevlerimden bende daha başlayamadım bakalım nasılmış bu gece başlayacağım.Söylediğin gibi diğer yorumlarınıda bekliyorum kendine iyi bak tatlım.